HTML

Mojo

Csá

Friss topikok

Linkblog

2007.10.27. 09:24 bambajoe

Most mingya lefexem

Most almos vagyok, de azert leirom hogy mi volt ma mert elfelejtem ha nem...A nap az csak ugy eltelt, semmi kulonos, aztan utana meg csak ugy voltam emberekkel ide oda cspodam...Ami erdekes az estefele volt mert elmentunk egy kukorica labirintusba es alindultunk vagy 6an es valhogy 30an lettunk es nagyon jovolt a hangulat, mert johely..NE mar voltam ott egyszer nappal, de este baratokkal teljesen mas!!!!Utana meg megneztem a Gabe-l egy moviet ..elfeltejtettem a cimet..Nat in real life or Mat...igen Mat..Hat gynge kozeps de mind1..
Most meg megyek de amugy nektek jolegyen am minden!!
papa

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ittegybanan.blog.hu/api/trackback/id/tr69209538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apa 2007.10.27. 14:15:09

Olyan jó, hogy ilyen rendszeresen írsz, mert érzékelhetem hogy milyen hangulatban telnek a napok ott. Amit tapasztalok, az engem megnyugtat. Tököt nem faragtatok halloween örve alatt?
süti beállítások módosítása