HTML

Mojo

Csá

Friss topikok

Linkblog

2007.10.26. 02:40 bambajoe

The Alchemist

Irodalom oran most olvastunk ki egy konyvet ami arrol szolt hogy elegtik az osszez konyvet es van par ember aki mielott elegetik megtanulja es akkor nemvesz el hanem maga az ember lesz a konyv es igy tovabb tudjak adni....(remelem mindenki erti)
A feladat hogy irni kell egy esszet arrol a konyvrol amit en 'mentenek' meg plusz meg kell tanulni egy oldalt belole...Alkimista..megvan angolul ugyhogy most az esszen dolgozom..
Tegnap vettem par cd-t megvan a legujabb Mike Stern,a mi jo! Majd valamikor vennek egy gitart lehet hogy amazon vagy ebay, majd megkell tanulni hasznalni ezeket de biztos nemnehez..Amugy kinyomtattam a csoportkepet es egesz jolett amit tegnap csinaltam....lehe hogy nemirtam le hogy csinaltam de mind1...Majd lassan rakok fel egy adag kepet megint a honlapra csak eg varok hogy par ertelmes is keszuljon..
waiting

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ittegybanan.blog.hu/api/trackback/id/tr98208467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanyi 2007.10.26. 10:41:54

Jippi jééé!Itthon megint tüntetgetnek az erzsébet és a lánchidon..széép mondhatom!Hazajöttem iskolábóóó!Beszéltem veled tegnap:D:Dugy örültem!És nyuszomat odaadom(bármit is értesz ezalatt):Dajjajjj
pusziii

Dávid 2007.10.26. 22:48:00

Csá, az Alkimista tényleg kurvajó, nekem is ilyen favorit, anya szerint aranyos bestseller. kurvaélet.
Volt itt most Wooten, meg Mike Stern, és velük volt Dennis Chambers. Persze utólag tudtam meg...
érettségim egész jól megy.
Írok nemsoká mélt, mert van miről:)

sasfioka 2007.10.27. 03:11:57

en meg ma a starbucksban mit latok??dave matthews band cd-t.tok jo,de miert lehet kapni a starbucksban?
süti beállítások módosítása