HTML

Mojo

Csá

Friss topikok

Linkblog

2007.10.19. 17:50 bambajoe

nincsen tanar.

Ittvagyok elso oran, es nincsen tanar...Nemtom mert nincsen de nem....

Gondoltam hogy ne unatkozzak irok egy piciket. Szal ma amikor felkeltem nagyon almos voltam mert eppen aludtam es egyszer csak hirtelen egy ora csorgott es felkellett kelnem...MOst olyan hangosan hallgattam a coldplay- daylight-ot hogy mindenki hallhatja..Itt amugy nincsen olyan hogy helyettesito tanar...Kb ittvagyunk es aztcsinalunk ket oraig amit akarunk...Marmint ket oran at....Ma delutan levagatom a hajam ami azert izgi mert regen vagattam le...

Amugy meg csak hogy valaszoljak a davidnak eddig csak biciklivel jartam es tegnap nem haza mentem hanem az egyik baratomhoz a busszal....

NEmtom most mirol irjak, de fogok mivel amugy unatkoznek..Tegnapelott elestem a biciklivel mert csuszott az ut es elegge gyorsan mentem ugyhogy a labamon es a kezemen van egy ki-nagyon nagyon-nagy seb...Nem faj!

Szombaton ami holnap lesz a szuleim elmennek valami welness szallodaba mert megunneplik a 9.hazassagi evfordulojukat.Jo!

Nahjo most abbahagyom mert telleg ures az agyam, ami nemlehet ures, de!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ittegybanan.blog.hu/api/trackback/id/tr33201409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasfióka 2007.10.19. 19:54:21

coldplay daylight
süti beállítások módosítása