HTML

Mojo

Csá

Friss topikok

Linkblog

2008.06.03. 16:48 bambajoe

OMG

Utolso hetbe ertem de azon belul is vagyok mar mivel kedd van.....
Nemtudok mitcsinalni de egesz jol erzem magam igy a bucssuzkodas hataran meg hogy felfogjam hogy meg nemmegyek haza mert apuval hancurozok amerikan at es majd utana.
A host-szuleimmel egesz jo a kapcsolat de nagyon buszke vagyok magamra mert azthiszik hogy minden gyerek ilyen jol viselte volna oket en meg tudom hogy nem na de a lenyeg hogy lassan goodbyet kell mondanom ami szerintem nem lesz annyira nehez de majd egy ket het mulva azert kakis lesz a kedvem miatta...
Minden nap uj kedvenc szamom van vagy nemis kedvenc inkabb csak olyan belemgy a fuledbes...Tegnap egesz nap a Too late to apolagizet enekeltem es mindenki utalt...:-)
Te ne utalj!
cs

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ittegybanan.blog.hu/api/trackback/id/tr61501672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sasfióka 2008.06.05. 09:56:10

velem is ez vaN.minden nap új kedvenc szám...talán jön az apokalipszis,és gyorsan előre levetíti az életünk az "elkövetkezett volna" ízlést?amúgy dehogynem lesz nehéz...nehéz lesz,és sírni fogsz:Dde komolyan,nem azért mondom,de ezek mindig ilyenre sikerülnek...a két hippi generálnak meg sok sikert a túrához!!!

sasfióka 2008.06.06. 22:38:26

Update: TOWER OF POWER MILLENÁRISBAAAAAAA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Djúli 1. elvileg!!beszarok,vagy beszarok??

dávid 2008.06.11. 23:38:17

csá. tower fo power. akurvaanyád:D:D:D most rendelek jegyet.
gyere haza. aztmondta nekem a dénes (!) hogy 3án jössz, mert neki a zsuzsa mondta. kicsit beszartam a helyzeten. am nem 1-ején jösz??
na, ha van valami írjál, mélt, remélem megkaptad amit utoljára küldtem, írok még majd, ha ma este nincs forgalom akkor pl most, mert épp dolgozom. cs.
süti beállítások módosítása