HTML

Mojo

Csá

Friss topikok

Linkblog

2007.09.20. 00:50 bambajoe

Ma ettem Taco Bell-ben

Nemis olyan szar...
Most uj akciot inditottam az iskolaban, es szerintem egesz jol sikerult...Par embernek adtam ures Cd-t, es megkertem hogy irjon ra barmilyen zenet amit szeret...Most az egyik lanyet hallgatom es kurva jo!!!:-)..Amugy az emberek teljesen kulonbozok, ugyhogy remelem nemlesz ismetles..
....Itt nincsen nagyon olyan hogy nincsen kesz a hazifeladat...mindenki megcsinalja.....enis..:-)
Holnap egy sraccal elmegyunk teniszezni, ugyhogy meg az interneten megnezem a szabalyokat...Annyira azert csak nem eghetek le...ugye???!!!!!
Ezt a MySPacet nemnagyon ertem,de mind1 kb senkinek sem tudom a teljes nevet...
Az iskolabol hamarosan megerkezik a szuloknek, hogy milyen volt a teljesitmenyunk az elso honapban.......haaat...vicces lesz....
Amugy ha valaki tud Iria Maffia-t vagy valami hasonlo zenet kuldeni, annak nagyon orulnek, mert most akarok ilyen zenet hallgatni!!!!!
.;'[-=]090-=

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ittegybanan.blog.hu/api/trackback/id/tr8170900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanyi 2007.09.20. 10:58:55

Van sok sok irie maffiám:D:D:Dde hova küljem?Pusiiii

sasfióka 2007.09.20. 17:02:11

nyehehe vehehe
süti beállítások módosítása