HTML

Mojo

Csá

Friss topikok

Linkblog

2007.10.07. 07:54 bambajoe

A host apukam ismeri a tower of power trombitasat!!!!!!!

A david az irjon melt mert van mirol a tobbiek is mert van!!!!
EN most lefogok fekudni,mert almos vagyok.Aludni fogok.Befogom csukni a szememet es nemfogok emlekezni az elkovetkezendo 8-9oramra.Csukott szemmel egyhelyben fogom eltolteni ezt az idot.A semmit fogom tenni.Nemfogom a vilag muveszeti termekenyseget tobbszorositeni az elkovetkezendo orakban.Aludni fogok.Egyeruen csak leszek.Ha valaki beszel majd hozzam azt nemfogom majd fel,sot nem is fog erdekelni.Ha valaki valami fontosat akarna nekem mondani es felebresztene, akkor azt nemszeretnem.Aludni akarok.Valahogy kivanom azt hogy csukva legyen a szemem.Reggel majd ha felkelek lehet hogy erzem majd meg a friss nyalmiriggyel gazdag parnahuzatomat amint vegigsurlodik az elaludtan rancos arcomon.Lehet hogy majd lesznek vizioim az elkovetkezendo idobe, amikre reggel probalok emlekezni sikertelenul.Ejszaka lehet hogy fogok annyit mozogni, amennyi eleg, hogy lerugjam a takarot magamrol es a maradek par oraban fazni is fogok.Hogyha osszeadjuk amennyit tiz ev alatt minden ejszaka mozgok es az energiat belerakom egy auto akkumlatoraba, akkor lehet hogy csepelrol eltudnek autokazni szegedig.Csak kene venni benzint,mert ha nincs benne akkor nemmukodik az auto.Fordal fogok elmenni szegedre, es megnezem majd a bazilikat,amiben nemvagyok biztos hogy olyanja van szegednk, de biztos, mert mindenhol van bazilika....Ez kinek a lika?...Bazi...erted mekkora a lika ..Bazinagy..lika...ok hagyjuk
Telleg most megyek aludni.
Horkolassal teli joejszakat mindenkinek!!!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ittegybanan.blog.hu/api/trackback/id/tr81188712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanyi 2007.10.07. 10:30:22

Zzzzzzzz.....arghhhggarabhhh..zzzzz

findsomegozo 2007.10.10. 22:22:01

én is megyek aludni, habár te most nem alszol, mert még iskolában vagy, de én igen, mert itt meg már vészesen közeleg a holnap.ajjaj... csináltam képeket, szépeket, csak neked. majd el is küldöm néked valahova. ja és még mindig szeretek mindenkit, legyen az kodályos, konzis, cisv-s vagy bármilyen csoportba ( és nem osztályba) tartozó egyed. ajjj... szeretellek téged mindenestül:)
süti beállítások módosítása