HTML

Mojo

Csá

Friss topikok

Linkblog

2007.09.06. 03:38 bambajoe

Nem tudom mennyi egy Foot....

A tegnaprol maradt boldogsagfoszlanyok felhasznalasaval erkeztem az iskolaba, es ultem le a mar emlitett szinesboru holggyel szembe a photography oran. Ezen az oran nemtanultam igazan uj dolgot, de elmondtak,hogy a kovetkezo oran Dark Roomozunk, ami jo mert...Csak
Az erdekes az volt hogy par ember (nemtudom mi a nevuk) emlekezett a nevemre, ugyhogy nemunatkoztam a szunetben,mert mosolyognom kellett amikor bemutatkoztam mindenkinek....De meg mindig jobb minthogy valamelyik sarokban egy mexikoinak mutogatnam a terkepen hogy hol van hungary....
A Film making oran nemvolt tanar, ezert diakok filmjeit neztuk 2oran at, ami feler legalabb 3 Taxidermiaval....
Ami meg erdekes lehet, hogy holnap megyek az ocean beachre a csoportal (osszes cserediak a kornyekrol) es egeszen vasarnapig leszek ott..Elvileg lesz ott magyar is,de kulfoldon utalom a magyarokat ugyhogy mind1.
Most nemnagyon jut tobb eszembe amit csak ugy le meg igy irni meg megosztani....
Ja, ma amikor felkeltem Limp Bizkittol a The One (Az Egy) cimu szamot hallgattam es jovol...Probaljatok ki tiis...
Hancurbandi

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ittegybanan.blog.hu/api/trackback/id/tr8158529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kanyi 2007.09.07. 10:27:03

:D
IMMMMÁdlak!!

recca 2007.09.07. 20:32:27

sziadrágaüntyőmpüntyőm!!! :) valaki mondta nekem, hogy nézzem meg ezt az oldalt, mert vmi srác ír ide aki amerikában van. megtettem. es most irok egy sort a te tiszteletedre is ekezet nelkul. szeretünk. hiányzol. imádlak. ja és éljen a szíájeszví. réka voltam ( nem a pathó és nem a branyiczki)

rémes 2007.09.22. 11:32:50

most láttam a taxidermiát. rettentesen, borzasztó, és gyomorforgató és nem groteszk hanem már gusztusralan, de...sajnos látni kell. ez a köbön? most sírjak vagy nevessek?
üdvözletem, és legyél jó
süti beállítások módosítása